Yoksul öğrencilere tablet yardımı


12 Ocak 2021
Okuma : 6.099

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası (Sitso ), eğitime destek kampanyası çerçevesinde uzaktan eğitime erişim zorluğu yaşayan ihtiyaç sahibi 60 öğrenciye tablet bilgisayar hediye etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan kampanya kapsamında Silifke Ticaret ve Sanayi Odası’nca (Sitso) temin edilen 60 adet klavyeli tablet bilgisayar, uzaktan eğitime erişim zorluğu yaşayan ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı  ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çİftçi’ye teslim edildi. 

Tablet bilgisayarların teslim programına, Kaymakam Namık Kemal Nazlı, Yüz yüze eğitime ara verildiği dönemde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, öğrencilerimizi unutmadı. Bu süreçte tablet bilgisayarlara ekmek su gibi ihtiyaç var. Bu tabletleri bizlere teslim ettiler. Bizde bunları okullarımızda amacına uygun bir şekilde dağıtacağız.Bu çocuklar hepimizin çocukları, yarınlarımız. Onun için eğitime yapılan her türlü yatırım insana yapılmış yatırımdır. Bu destekten dolayı Silifke Ticaret ve Sanayi Odası nezdinde Başkan Nurettin Kaynar  ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederiz.” dedi.

Silifke TSO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kaynar  “Geleceğimiz olan çocukların eğitimi noktasına güzel bir çalışma için bir aradayız. Hiçbir çocuğun eğitimden mahsur kalmamasını istemiyoruz. Bu yüzden  eğitime desteği çok önemsiyoruz. Silifke Ticaret ve Sanayi Odası olarak, eğitime katkı sağlamaya gayret göstereceğiz dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir