Nazlı : “Hizmetlerin takipçisi ve destekçisi olacağız”


18 Ocak 2021
Okuma : 3.794

Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar’la birlikte Mersin’de düzenlenen toplantıların ardından Büyükşehir belediyesini ve il kültür müdürlüğünü de ziyaret etti.

Mersin Valisi Ali İhsan Su başkanlığında düzenlenen Doğu Dağlık Kilikya Bölgesi Soyut ve Somut Kültürün Birlikte Yaşatılması konulu projenin  tanıtım toplantısına katılmak üzere Mersin’e giden Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar toplantının ardından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve İl Kültür Müdürü Emre Duru’yu makamlarında ziyaret ettiler. 

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada,  “İlçemiz Silifke’de halkımıza ve şehrimize verdiğimiz hizmetlerde başta ilçe kaymakamlığımız olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşları ile birlikte çalışıyoruz. Silifke’mizin ve halkımızın menfaatine yönelik yatırım ve projelerin halkımızla buluşmasına biz de belediye olarak öncelik vermekteyiz. Kurumlar arası dayanışmamız devam edecektir.  İlçemize yapılan ve yapılacak olan hizmetlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

“Silifke’mize yapılacak yatırım ve hizmetlerin yakın takipçisi ve destekçisi olmaya devam edeceğiz” diyen Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı yaptığı açıklamada, “İlçemiz Silifke’ye 2021 yılı içerisinde yapılacak yatırım ve hizmetlerin takip edilmesi ve yeni projelerin hazırlanması için tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla ortaklaşa çalışmalar yürütüyoruz. Bugün de Mersin Valimiz Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirilen ve Silifke’mizi de yakından ilgilendiren Doğu Dağlık Kilikya Bölgesi Soyut ve Somut Kültürün Birlikte Yaşatılması konulu proje tanıtım toplantısına Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Nurettin Kaynar’la birlikte katıldık. Daha sonra ilçemize ve vatandaşlarımıza hizmet veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’i makamında ziyaret ettik. 2021 yılı içerisinde ilçemizde yapacakları çalışmalar ve yeni projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Halkımızdan gelen istek ve talepleri de Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımıza ilettik. Daha sonra Silifke’mizin yetiştirdiği başarılı bir idareci olan İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Emre Duru’yu da makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledik. Ziyaretimizde ayrıca Valiliğimiz, Silifke Belediyemiz, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzün ortak olduğu ve Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) tarafından hazırlanan 2 yıl sürecek Uzuncaburç Antik kenti Çevre Düzenleme ve Taşınmaz Kültür Varlıkları Röleve Restorasyon fizibilite projesi, Doğu Dağlık Kilikya Bölgesi Soyut ve Somut Kültürün Birlikte Yaşatılması projesi ve Mersin Su Sporları ve Yaşam Merkezi konulu projelerle ilgili olarak ta İl Kültür ve Turizm Müdürü Duru’dan  bilgiler aldık.  Silifke’miz ve vatandaşlarımızın lehine hayata geçirilecek tüm proje ve yatırımların takipçisi ve destekçisi olacağız” diye açıklamalarda bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir