Kimin için politika?


22 Ağustos 2014
Okuma : 45.661

Günümüzde makam ve mevki sahibi olmanın yolu politikadan geçmektedir. Bu acı gerçeği bilen uyanıklar bir şekilde politikanın birinci basamağı İlçe teşkilatlarını ele geçirirler.

Kendilerine politikacı idareci unvanı aldıktan sonra bir yerlere talip olurlar.Demokrasinin tam işlemediği sistemin boşluklarından yararlanarak bir yerlere gelmeye çalışırlar kendilerine hiç bakmazlar. Bu Millete BEN ne verebilirim Milletin namusu olan oyunu hak ve hukuk içerisinde taşıyabilirmiyiz, taşıyamazmıyız hiç düşünmezler. Onlar için tek düşünce millet unvan versin. geçimim iyi olsun, herkes bana itaat etsin fikridir.
Onlar hiç düşünmezler..
Her sorumluluğun bir vebali vardır..
Sadece kendisine destek veren değil O bölgeye yani hükümdarlık alanındaki her yanlışlıktan sorumludur. gerek kanun ve gerekse Allah huzurun da sorumludurlar.


İdareciliğin ateşten bir gömlek olduğunu bilmeden O makamın saltanatını düşünürler…


Attığı imzadan konuştuğu sözden harcadığı her kuruştan kırdığı her kalpten sorumludur. Kanun huzurunda gözden kaçsa bile Yüce makamda muhakkak karşılığını olacağını hiç düşünmezler.
Politikayı alet ederek bir yerlere gelmeye çalışan kişilerin çevresinde hemen bir menfaat gurubu oluşur ve makamın ele geçirilmesinde kendisine yardımcı olan bu guruplara makam sahibi hep eyvallah eder. Etmesede o makamda tutunmanın zor olduğunu düşünür.


Bırakın milletin sorumluluğunu insanın kendi sorumluluğunu taşıması bile güç olduğu günümüzde bir yerlere gelmek her türlü entrikaya göz yumarak milletin sorumluluğu oldukça zordur.
Politika çevren veya kendin için yapılmaz.
Seni bir yerlere taşıyan menfaat guruplarla hiç yapılmaz,
Politika halk ve halk için yapılır.
Bizden Söylemesi..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir