Mustafa Turgut, halk kucaklaşmasını sağlamıştır


22 Ağustos 2014
Okuma : 33.259

Silifke’de siyasete halk yeni bir soluk getirdi. Silifke de halk sosyal kültürel yönden memleketin bir çok yerinde ileri görümündedir. demokrasiye inanan yaşamı ile bir çok bölgeyi örnek alan Silifke de siyasette bir farklılık göstermektedir.

Bu seçimlerde halk tüm siyasi partilere bir ders verir gibi aslına dönmüş ve demokratik bir irade sergileyerek Sayın başkan Mustafa Turgut’u iş başına getirmiştir.Arada geçen zaman içinde Sayın başkan belediyeyi bir gurubun elinden çıkararak Silifke’nin belediyesi durumuna getirmek için önce kendi içinde düzenlemeler yapmış idari değişikliği tamamlamıştır. O belediyeyi kendi mülkü gibi gören bazı idareciler gitmiş halka hizmet etmeye çalışan idareciler gelmiştir. Sayın başkan Mustafa Turgut, kıvrak zekası ile halk kucaklaşmasını sağlayan ender başkanlardan biridir.


Geçmişte halkı şucu bucu diye ayıran idarecilerin kutuplara ayırdığı halkı bütünleştirmesi halkın adamı olmasıdır. Sayın başkan Mustafa Turgut, bunu yapabilecek bilgi birikime sahiptir.


Geçmişte beldelerde gündeme gelen bir çok yanlış uygulamalara Aman vermeyeceğini vurgulayan Sayın başkanı daha güçlü kılacak ve halkın gözünde değerli kılacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir