Başkan Sadık Altınok : “Silifke’yi hak ettiği yere taşımalıyız”


29 Ocak 2021
Okuma : 5.038

Silifke Belediye Başkan V. Sadık Altınok Birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimize ve projelerimize devam edeceğiz. Halkımızın güvenini ve desteğini bugüne kadar boşa çıkarmadık. Gücümüzün yettiğince ve imkânlarımız ölçüsünde kentimize kazandırdığımız yatırımlar ve hizmetler devam edecek Takdir vatandaşlarımızındır’ dedi.

‘SİLİFKE’Yİ HAK ETTİĞİ YERE TAŞIMALIYIZ’
Başkan Altınok, Bir yıldır üstlendiğimiz sorumluluğun bilincinde olarak, sizlerle el ele ve büyük bir heyecanla bu eşsiz kenti hak ettiği yere taşımak için çalışıyoruz.
Silifke gerçekten eşsiz bir şehir. Farklı kültürlerin izlerini taşıyan köklü tarihi, bereketli toprakları, doğası ve en önemlisi insan yapısıyla eşsiz… Ben ve ekibim, göreve geldiğimiz günden beri Silifkeli olmanın gururunu yüreğimizde taşıyarak, Silifke’yi nasıl daha gelişmiş, daha huzurlu, daha güvenli ve daha yaşanılabilir, çağdaş bir kent yapabiliriz, Silifke’yi hak ettiği yere nasıl taşıyabiliriz diye çalışıyor, bu emelle yaşıyoruz.
İnsanımız hava kararsa da güven içinde sokaklarda dolaşabilsin, Silifke 24 saat yaşayan bir şehir olsun istiyoruz. O yüzden şehrimizi aydınlığa kavuşturacağız dedi.
*
Başkan Sadık Altınok, Verimli topraklar üzerinde hayat bulan bu şehirde, tek bir gencimiz işsiz kalmasın istiyoruz, o yüzden yeni iş alanları yaratmaya çalışıyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir