Altunok : “Silifke Sevgi Parkı projemiz devam ediyor”


11 Ocak 2021
Okuma : 6.277

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, bugün fidan yarın nefes projesi kapsamında kenti 1500 fidanla buluşturacaklarını açıkladı.

Belediye birim müdürleri ile birlikte Sayağzı mahallesi su büklümü mevkiinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, park ve bahçeler müdürlüğü tarafından hazırlanan bugün fidan yarın nefes projesi kapsamında kenti 1500 fidanla buluşturacaklarını bildirdi. Müteahhit firma yetkilileri ile de görüşen Başkanvekili Altunok, çalışmaların kısa sürede tamamlanması için talimatlarda da bulundu. Yürütülen çalışmalarla ilgili bir değerlendirme yapan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “İlçemizde 1500 fidanı toprakla buluşturacağımız anı heyecanla bekliyoruz.

Sayağzı mahallesi su büklümü civarında şu anda yapımı devam eden bugün fidan yarın nefes projesi kapsamında toprakla buluşturacağımız 1500 fidanla çevreye ve doğaya verdiğimiz önemi bir kez daha ön plana çıkaracağız. Bugüne kadar halkımıza ve kentimize yönelik yürüttüğümüz tüm projelerimizin yanı sıra yeşil alan sayısının artırılması ve konusunda da özel bir proje üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Gelecek nesillere bırakacağımız en güzel miras, yeşilin bol olduğu, sağlıklı ve temiz bir dünyadır. Ormanlarımızı korumak ve yeşil alanlarımıza sahip çıkmak en önemli vatandaşlık görevlerimiz arasında yer almaktadır.  Park ve bahçeler müdürlüğümüz tarafından hazırlanan ve şu anda yapımı devam eden bu proje sayesinde toprakla buluşturacağımız fidanlar bölgenin cazibesini artıracak ve yaşam kalitesini yükseltecektir. Bu projemizle birlikte hemşehrilerimizin sağlıklı, temiz ve daha düzenli bir ilçede yaşamalarına imkan sağlayacağız” dedi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir