Mustafa Sever, Mut ve Gülnarda seçim çalışmasında.


16 Mart 2024
Okuma : 2.114

AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, yerel seçim çalışmaları kapsamında Gülnar ve Mut’ta seçmenlerle tekrar bir araya geldi.

Sever, Mut Cumhur İttifakı teşkilatı ile Mut Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen İftar programına iştirak etti. Programa Mut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Şeker, AK Parti Mut İlçe Başkanı Fatih Ünver, Milliyetçi Hareket Partisi Mut İlçe Başkanı Mustafa Düzenli, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ana Kademe, İlçe Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Meclis üyeleri ve Meclis üyesi adayları katıldı.

Sever beraberindekiler ile Deveci Mahallesi’ni de ziyaret etti ve vatandaşlar ile buluştu. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Mustafa Sever’e Mut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Şeker, AK Parti Mut İlçe Başkanı Fatih Ünver, Milliyetçi Hareket Partisi Mut İlçe Başkanı Mustafa Düzenli, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ana Kademe, İlçe Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Meclis üyeleri ve Meclis üyesi adayları eşlik etti. Sever, Deveci Mahallesi’nde düzenlenen mitingde, Cumhur İttifakı seçmenlerine hizmet odaklı belediyeciliğin devamı için söz verdi. Mustafa Sever, Mut’lu hemşerilerine katılım ve coşkularından dolayı şükranlarını sundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir