Göktaş, Silifke’de tarih yazacağız.


19 Aralık 2023
Okuma : 1.762

KÜRŞAT GÖKHAN GÖKTAŞ,
BÜYÜDÜĞÜM SİLİFKEME HİZMET ETMEK EN BÜYÜK HAYALİM”

MHP Silifke Belediye Başkan Aday adayı Kürşat Gökhan Göktaş,
Ülkemiz yatırımlarıyla ekonomisiyle geçirdiği bu güzel günlerde aday adayı olma cesaretini gösterdi. İlçe Aday adayları el birliği içerisinde Silifke de tarih yazacağız dedi.
Göktaş, 31 Mart’taki seçimin hizmet seçimi olduğunu, vatandaşın kendisine hizmet edecek insanları seçeceğini, hizmetin adresinin ise MHP’ de olduğunu belirti.
Demokrasinin adresinin MHP Belediyeciliğinden geçtiğini, Silifke’nin de 31 Mart sonrası demokrasiyle yönetilen belediye olacağını vurgulayan İşadamı Kürşat Gökhan Göktaş, “Silifke 31 Mart sonrası MHP’li Belediyeleriyle birlikte öyle büyüyecek ki kabına sığmayacak. Siyaset alanında birçok çalışma yerelde başlar. Özellikle kalkınma yerelde çözülebilir. Demokrasi yerelde güçlenir. Demokrasiyi güçlendirmek için, yerel kalkınma için tek adres MHP’li Belediyeciliktir” diye konuştu.

Ana, baba ocağıma doğduğum büyüdüğüm şehre hizmet etmek istiyorum. Aday adayı olmam sürecinde her zaman yanımda olan, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta ailem ve akrabalarım olmak üzere, hemşerilerime, sevenlerime çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir