MKYK Üyesi Mustafa Sever, Mersinin Aydıncık ilçesinde Üreticileri Fet etti


20 Ocak 2024
Okuma : 3.028

AK Parti MKYK Üyesi, eski Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever seçim programı çerçevesindeki ziyaretlerini Aydıncık’ta sürdürdü.

Mustafa Sever’in Aydıncık Öğretmenevi’nde muhtarlar ile kahvaltı ile başlayan programı, Aydıncık Kaymakamlık ziyareti ile sürdü. İl yöneticileri Cevdet Bal, Levent Hekiman, AK Parti Aydıncık İlçe Başkanı Yüksel Vatan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Aydıncık Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Mustafa Sever’in, Kaymakamlık’tan sonraki durağı ise Aydıncık Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. Sever ve il yöneticileri ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Mithat Akıncı’ya ziyarette bulundu.
Merkez Cami’indeki Cuma Namazı sonrası çarşı esnafı ziyaret edildi. Beraberindekiler ile birlikte Merkez Mahallesi’ndeki esnaflar ile buluşan Sever, esnafların talep ve sorunları dinleyerek temaslarda bulundu. Severi coşkuyla karşılayan esnaflar, ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi.
Aydıncık Ziraat Odası Başkanlığı’nda Yönetim Kurulu ile bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştiren Sever, toplantının ardından Aydıncık Devlet Hastanesi’ne de ziyarette bulundu. Sever’in girişimleri ile yeni hastanenin yer tahsisi için girişimlere başlandığı bilgisi vatandaşlarda coşku yarattı. Mustafa Sever ve beraberindekiler yapımı devam eden Yat Limanı inşaatını da yerinde inceledi. Aydıncık Şöforler ve Nakliyeciler Odası’na da ziyarette bulunan Mustafa Sever, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Bakanlığı’nı da beraberindekiler ile birlikte ziyaret etti. Büyük Çarşı esnafını da ziyaret eden Sever’in programı, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan’ın da katıldığı AK Parti İlçe Teşkilatı ile yemekli toplantı ile sonlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir