Mustafa Turgut, Büyük projelerle gümbür gümbür geliyor.


23 Ocak 2024
Okuma : 3.143


MUSTAFA TURGUT, BASINLA KAHVALTI DA BULUŞTU

Turgut, Silifke’nin sorunlarını biliyoruz hayata geçireceğimiz projelerimiz hazır. Biz Millete hizmet etmek için geliyoruz.

Silifke’ye yapılmış ve yapılacak olan hizmetler konusunda basınla görüş alışverişinde bulunan Eski Başkan CHP’nin Belediye başkan adayı Mustafa Turgut “Silifke’de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sosyal sorumluluğumuzu bilerek halkın yararına projeler üretip hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Gazi mahallesindeki kapalı pazar yeri bizim projemiz burasını daha geniş alana yayıp her tarafını kapatıp halkımızın hizmetine sunacağız dedi.
Seyir terası nı göreve geldiğimizde yine belediye adına çalışacak vatandaş en ucuza hizmet alacak .
Geçmişte çalışan hanımlarımız için açtığımız kreşleri
Özele vermiyoruz belediye adına çalıştırıp her vataşdaş ücretsiz hizmet vereceğiz dedi.
*
Turgut, Projelerimizi hazırlarken kaynağını da hazırlıyoruz. taslak projemiz bir bir açıklayıp ne söz verdiysek yapacağız inşallah..Kale seyir terası yanında insanların dinleneceği güzel bir yer otopark gibi Hem kale yamacında bir seyir terası, hem de Pazarkaşı Mahallesi çamlık mevkisinde otantik bir çay bahçesi yapacağız” şeklinde konuştu.

Turgut,” Silifke’nin her mahallesine geçmişte yaptığımız ve yapacağımız projeleri süprizlerinizi yakında açıklayacağız”

Projelerin hayata geçirilmesinde hal Projesi’de dahil hiç bir projede ekonomik sıkıntısı olmayacağını ifade eden eski Başkan Mustafa Turgut, şunları kaydetti:

“Göreve geldiğimizde Yapılmasını planladığımız projelerde gerekli izinler alınır alınmaz çalışmalarımıza hız vereceğiz. Silifke’de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sosyal sorumluluğumuzu bilerek Silifke halkının yararına projeler üretip hayata geçirmeye devam edeceğiz dedi..

Turgut, Geçmişte Silifke büyük hizmetler verdik. En güzelini en büyük yine biz yapacağız dedi.

Cemil Sungur, Başkanımız Mustafa Turgut, başkanımızla el ele verip il ilçe başkan ve teşkilatımızla Silifke’ye tarihi hizmetleri vereceğiz dedi.
CHP İlçe Başkanı Zarif Korkmaz, Büyükşehir belediye başkanı Vahap beyle Silifke gereken hizmetleri alacak dedi..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir