Mustafa Sever varsa hizmet var!


19 Ocak 2024
Okuma : 1.872


MKYK ÜYESİ MUSTAFA SEVER,
“MERSİN ve İLÇELERİ HİZMETTE ŞANTİYE YE DÖNECEK “

MKYK Üyesi Mustafa Sever, yaptığı basın toplantısında son günlerde gündem olan Çevre Koruma Bölgesi Hassa Zoon alanı nedeni ile zor durumda kalan çiftçilerle ilgili ceza ve soruşturmaların kalkacağı müjdesini verdi ve bu konuda üreticilerin zor durumda kalmaması için çalışmalar yapıldığını aktardı. Çevre Bakanlığının konuyla ilgili şikayet ve yaptırımlarının geri çekeceğini ve üreticilerin zarar görmemesi için bakanlık bünyesinde çalışmalar yapıldığına vurgu yaptı ve 345 kişinin cezasının düşürüldüğünü belirtti.
*
Sever, “Sit bölgesi, vatandaşların arazilerinin kamulaştırılması gibi konularda ise sona yaklaşıldı. Başlanmış olan çalışmalara hızla bir şekilde devam edilecek dedi.
*
Bölge hastanesi konumundaki Silifke Devlet hastanesi de rahatlayacaktır ancak bölge hüviyetinde olan Silifke Devlet Hastanesi için hekim eksiği, araç ve gereç eksiğinin yanında hastanenin yatak kapasitesinin arttırılması ile ilgili de gerekli alt yapı çalışmaları için çalışmaları bitirdik dedi.
*
Sever, Şu an için hükümetin gündeminde il ile ilgili bir konunun olmadığını dile getiren Sever, “Silifke, İçel ilinin merkezi olan Taşeli bölgesinin en geniş nüfusuna sahip ilçesi. Böyle bir kanun çıkarsa gerekli çalışmalara destek bizden dedi.”
*
Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok konuşmasında “Bu bölgedeki trafiğin yoğunluğunu gidermek amacı ile Taşucu yolu ile Mersin yolunu Kabasakallı civarından birleştirme projemiz var. Bu konuda önümüzdeki günlerde planlama ve proje çalışmalarımız başlayacak” diyerek, bu konuda trafiği rahatlatacak çalışma yapacaklarını belirtti.
*
Sever, Yerel seçimler öncesinde Mersin merkez ve ilçelerini ziyaret ederek; vatandaşlarımız, parti yöneticilerimiz, muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya geliyoruz. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığında Cumhur ittifakı adayımız Serdar Soydan’a destek isterken diğer ilçelerde de cumhur ittifakı üyesi belediye başkan adaylarımıza destek istiyoruz. Beş yıldır Silifke ve Silifkelilere başarılı hizmetler sunan değerli Belediye Başkanımız Sadık Altunok’a da buradan teşekkür ediyorum. Hedefimiz Mersin Merkez ve 13 ilçede halkımıza ve kentimize belediye hizmetlerini cumhur ittifakı farkıyla ulaşacağız dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir