Altınok, “Muhtarlarla beraber başaracağız”


19 Ocak 2024
Okuma : 729

Altunok, “Muhtarlarımızla Dayanışma İçerisindeyiz”
İlçeye bağlı 88 mahalle muhtarı ile bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Muhtarlarla birlik ve beraberlik içerisinde el ele çalışmalara devam edeceklerini açıkladı.
Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Silifke’ye bağlı 88 mahalle muhtarı ile Göksu Otelde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Silifke Muhtarlar Derneği Başkanı ve Keben Mahallesi Muhtarı Murat Temur konuşmasında, bugüne kadar muhtarların yanı başında olan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a teşekkür etti. Temur, “Muhtarlar olarak bizler 5 yıldır Silifke Belediyemizle ve Başkanımız Sadık Altunok’la birlikte çalışmalar yürütmekteyiz. Halkımızın ve mahallelerimizin istek ve sorunlarını da Başkanımız Sadık Altunok ve ekibi ile sürekli istişare ederek çözüme kavuşturuyoruz. Beş yıllık süre içerisinde şehrimizi, mahallelerimizi ve vatandaşlarımızı modern, sağlıklı ve kalıcı projelerle buluşturan Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Rabbim bu güzel birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” dedi.
“Halkımızı ve şehrimizi beş yıldır belediye hizmeti ile buluşturan Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız Sadık Altunok’un bu başarısını tebrik ve takdir ediyorum” diyen Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Kıvanç Derya’da konuşmasında, “Göreve geldiği günden bu yana Silifke ve Silifkelilere verdiği sözleri yerine getiren Cumhur ittifakı belediyemiz bugüne kadar kalıcı ve sağlıklı projeleri hayata geçirmiştir. Halkımızı hizmetlerle buluşturan değerli Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum. Temennimiz önümüzdeki bir beş yıl daha halkımıza ve şehrimize belediye hizmetlerinin partimiz MHP ve Cumhur ittifakı bir belediye başkanı tarafından ulaştırılmasıdır. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde siz değerli muhtarlarımıza ve Belediye Başkanımız Sadık Altunok’a başarılar diliyorum” diyerek muhtarlarla bir arada olmanın sevincini paylaştı.
Daha sonra söz alan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’ta yaptığı konuşmada, “5 yıl boyunca halkımızın bize verdiği destek ve görev bilinci ile memleketimize, milletimize, insanımıza ve güzel şehrimiz Silifke’mize hizmet etmek için canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Siz muhtarlarımızla sürdürdüğümüz istişareler ve fikir-alışverişleri neticesinde çok güzel hizmetlerimizi ve projelerimizi hayata geçirdik. Sizlerin katkı ve önerileri ile birlikte göğsümüzü gere gere söyleyebiliriz ki hep birlikte Silifke’de çok güzel hizmetler yaptık, çok güzel eserler ortaya koyduk ve çok güzel işleri ilçemize ve halkımıza sizlerle birlikte kazandırdık. Allah sizlerden razı olsun. Hizmetler konusunda eksiğimiz fazlamız olabilir ama Allah kısmet eder halkımızda bizlere tekrar görev verirse ikinci dönemde bu eksiklerimizi tamamlayacağız. Cumhur ittifakı bir belediye olarak bugüne kadar olduğu gibi yeni dönemde de halkımızı ve şehrimizi belediye hizmetleri ile buluşturmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle başta siz değerli muhtarlarımız olmak üzere tüm Silifkeli hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, herkese sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” diyen Başkan Altunok, muhtarlara bir de yılbaşı hediyesi verdi.
Belediye birim amirleri ile de bir toplantı düzenleyen Başkan Altunok, “Geldiğimiz noktada ortaya koyduğumuz çalışmalarda ve hayata geçirdiğimiz projelerde siz değerli mesai arkadaşlarımızın katkıları büyük. Yaptığımız çalışmaların ve hayat geçirdiğimiz projelerin arkasındaki en büyük emek siz değerli çalışan arkadaşlarımıza aittir. Silifke’mize ve halkımıza sizlerle birlikte hizmet etmekten ve sizlerle çalışmaktan son derece memnunum. Hepinize özverili ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor, yeni yılınızı tebrik ediyorum. Siz değerli çalışanlarımızla birlikte halkımıza ve şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
29.12.2023, Mevlüt Partal, Silifke,

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir