MHP kadınlar Silifke’de toplandı..


06 Aralık 2022
Okuma : 232

MHP’li Kadınlar Silifke’de Toplandı
Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) komisyonu “Hedef 2023, Güçlü Kadın, Güçlü Türkiye” konulu bir seminer düzenledi.
“Hedef 2023, Güçlü Kadın, Güçlü Türkiye” konulu seminerde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Komisyonu Başkanı Kıvanç Derya, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi gece-gündüz çalışarak partimizin ve cumhur ittifakımızın hedeflerini halkımızla ve kadınlarımızla paylaşacağız. KAÇEP Komisyonu olarak kadınlarımızı evlerinde, iş alanlarında ve özellikle de tarım alanlarında ziyaret ederek cumhur ittifakımıza destek isteyeceğiz. Cumhur ittifakımızın hedeflerini anlatarak 2023 yılı Haziran ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayımızın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu kadınlarımızla ve vatandaşlarımızla paylaşacağız. Çalışkan, azimli ve kararlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürerek seçimlerde cumhur ittifakımızın ilçemizden daha da güçlü çıkmasına katkı sağlayacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde yapacağımız çalışmalarla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden güçlü bir şekilde seçimleri kazanmasına biz de Silifkeli kadınlar olarak destek vereceğiz” dedi.
KAÇEP Komisyonu ile birlikte düzenledikleri “Hedef 2023, Güçlü Kadın, Güçlü Türkiye” konulu seminerde konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ hadisini hatırlattı. Başkan Altunok konuşmasında, “Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan güzide değerimiz olan kadın, toplumumuzun ana unsurudur. Kadınlarımıza sadece bugünlerde değil, tüm günlerde hak ettikleri saygıyı ve sevgiyi göstermeliyiz. Kadınlarımız evde annelik görevi yaparken, iş, sosyal ve siyasi yaşamda da başarılarıyla göz doldurmaktadırlar. Ben de Milliyetçi Hareket Partisinin bir neferi , bu şehrin bir belediye başkanı olarak kadınlara her kademede hak ettiği değerin verilmesini savunuyorum. Yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de talimatlarına uyarak ilçe teşkilatımızla, KAÇEP üyelerimizle, Ülkü Ocaklarımızla birlikte uyumlu bir çalışmayla cumhur ittifakımızın daha da güçlenmesine katkı sağlayacağız. 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü bir şekilde seçimleri kazanmasına biz de destek vereceğiz. Kazanan İlçemiz, kazanan Mersin’imiz, kazanan ülkemiz ve milletimiz olacaktır. Bu konuda çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. MHP İlçe Teşkilatımız tarafından düzenlenen ‘Komşum Nasılsın’ ziyaretleri kapsamında Sömek ve Kabasakallı mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Cumhur ittifakımızın hedeflerini ve muhalefetin tutumunu da halkımızla paylaşarak, seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yani cumhur ittifakımıza destek vermelerini istiyoruz. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Silifke olarak büyük bir başarı yakalayacağımıza inanıyorum. Siz değerli KAÇEP üyelerimizle ve ilçe teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak çalmadık kapı ziyaret etmedik aile bırakmayacağız. Cenabı Hak yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.
Seminerde ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Teşkilatı KAÇEP Komisyonu Başkanı Fadime Şen’de bir sunum yaparak, cumhur ittifakının başarılı çalışmalarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın projelerini anlattı. Şen konuşmasında, “Biz kadınların omzunda şu anda büyük bir yük var o da 2023 seçimleri. Allah’ın izni halkımızın destek ve güveni en önemlisi de siz kadınlarımızın azim ve gayretli çalışmaları ile bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Şu anda salonumuzu dolduran sizler dosta güven, düşmana da korku saldınız, her birinizi tebrik ediyorum. ‘Hedefimiz 2023 seçimleri, yapacağımız güçlü kadın dayanışması ve başarılı bir çalışmayla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Mersin ilimizde daha da güçlü kılmaktır. Cumhur ittifakı olarak Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin önderliğinde bu büyük yarıştan zaferle çıkacağımıza inanıyorum. Çalışmalarımıza destek veren partimizin her kademesinde görev alan değerli arkadaşlarımıza ve özellikle de kadınlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı vizyonunu da anlattı.
Seminerde ayrıca MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MDK Sekreteri ve YSK Temsilcisi Kürşat Türker Ercan ve Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay’da yaptıkları konuşmalarda cumhur ittifakının öneminden bahsederek, 2023 seçimlerinin Mersin’deki galibi cumhur ittifakı olacağını iddia ettiler. MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin de talimatı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başarısı için çalışmalara devam edeceklerini bildirdiler.
Silifke Belediyesi ve KAÇEP Komisyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Hedef 2023, Güçlü Kadın, Güçlü Türkiye’ konulu seminere Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MDK Sekreteri ve YSK Temsilcisi Kürşat Türker Ercan, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, Mersin KAÇEP Başkanı Fadime Şen, MHP ilçe Başkanı Levent Nogay, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Can, Silifke KAÇEP Başkanı Kıvanç Derya, Kamu-Sen Başkanı İbrahim Atalay, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, belediye meclis üyeleri, kadınlar ve diğer davetliler katıldılar.
28.11.2022, Mevlüt Partal, Silifke,

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir