Belediye başkanı çalışmaları inceledi


30 Mayıs 2022
Okuma : 182

Altunok çalışmaları yerinde inceledi
Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, özellikle kent merkezinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaların hızlandırılması için belediye birim müdürlerine ve müteahhit firma yetkililerine uyarıda bulunduğu öğrenildi.
“Halkımız ve kentimize sunacağımız hizmetlerle ilgili başlattığımız projelerimizi verdiğimiz sürede halkımıza ulaştırmalıyız” diyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Saray mahallesi Özgecan Aslan parkı, belediye kültür merkezi ve Cavit Erden caddesi sokak sağlıklaştırma projelerini yerinde inceledi. Başkan Altunok yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımız ve ilçemize gelen misafirlerimizin faydalanabileceği hizmetlerle ilgili hazırladığımız projelerimiz tüm hızıyla devam etmektedir. Saray Mahallesi Özgecan Aslan parkı, ırmak kenarı kaldırım düzenleme, ırmak üzerine oturma alanlarının yapımı, yeşil alanların oluşturulması, modern aydınlatma ve güvenlik sistemlerinin kurulması ile ilgili çalışmalarda son aşamaya yaklaştık. Yıllarca halkımıza ve şehrimize hizmet veren belediyemize ait kültür merkezimizde de bir tamir-tadilat ve yenileme projesi yürütüyoruz. Salon içi düzenlemelerinin yanı sıra dış cephenin daha modern bir görünüme kavuşması için de bir proje başlattık. Saray mahallemizde yürüttüğümüz en büyük projelerden birisi olan Cavit Erden Sokak Sağlıklaştırması projemizde tüm hızıyla devam etmektedir. Köklü bir değişikliğe uğrayacak olan bu cadde üzerinde bazalt yol döşemesi, aydınlatma, sokağa cephesi olan binaların sağlıklı hale getirilmesi ve kaldırım düzenlemeleri yer almaktadır. Bu çalışmalarımızla birlikte hem Silifke’mizi modern projelerle buluşturacağız, hem de halkımızın sağlıklı ve güvenilir ortamlarda belediye hizmetlerinden faydalanmasına imkan sağlayacağız. Özellikle kent merkezimizde devam eden ve öncelik arz eden projelerimizi önümüzdeki ay içerisinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.
Başkan Altunok, belediye birim müdürleri ve müteahhit firma yetkilileri ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaların bir an evvel tamamlanmasını istedi.
26.05.2022, Mevlüt Partal, Silifke,

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir