“Filenin Yörükleri” evinde galip
Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Voleybol 2. lig 4. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kılıç Silifke İdman Yurdu Spor Kulübü, 4. Hafta maçında Silifke Kapalı Spor Salonunda karşılaştığı Konya temsilcisi Pema Kolejini, 28-26, 25-23, 17-25, 25-20 setlerle 3-1 yenerek liderliğe yükseldi.
TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Taraftarlarının desteği ile birlikte galip gelen takımını kutlayan Kılıç Silifke İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek,”Ligin dördüncü maçından da 3-0 galip geldiğimiz için sporcularımızı ve hocalarımızı kutluyorum. Hedefimiz bu sene kesinlikle playoff maçları oynayarak 1.lige çıkmak. Takımımıza maddi manevi katkı veren herkese teşekkür ediyorum.”dedi.
Kılıç Silifke İdman Yurdu Genel Sekreteri ve Voleybol Şube Sorumlusu Mustafa Göksu Aydemir,”Pema Koleji gibi önemli bir rakibi yendiğimiz için çok mutluyuz. Grupta lideriz ve inşallah sezon sonuna kadar bu liderliğimizi sürdürürüz.”dedi.
Kılıç Silifke İdman Yurdu Antrenörleri Eyüp Doğan ve Ali Çetin, “Sporcularımızı kutluyoruz. Geçen haftayı maç oynamadan BAY geçmiştik. Pema Koleji maçına iyi hazırlandık. Karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. 28.11.2021 Pazar günü saat 14:00’da Konya deplasmanında Gezlevispor ile oynayacağız. İnşallah bu maçtan da galip gelerek yolumuza devam edeceğiz. Salona bizleri desteklemeye gelen taraftarlarımıza, Silifkelilere çok teşekkür ederiz.”dediler.


22 Kasım 2021
Okuma : 300

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir