Altunok : “Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli!”


30 Aralık 2020
Okuma : 1.684

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, beraberinde ki Garaj Amiri Ali Aktan ile birlikte, belediye tarafından Devlet Hastanesi Acil Poliklinik girişine yapılan Bekleme Odasını inceleyerek, ‘Kovid-19 salgınıyla mücadelemiz sürüyor. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemlidir’ dedi.

Silifke Belediyesi tarafından Devlet Hastanesi Acil poliklinik girişine yapılan bekleme odası, sağlık çalışanlarının ve muayene için hastaneye gelen vatandaşların büyük beğenisini topluyor.

Hastanelere koronavirüs şikâyeti ile başvuran hastaları, diğer sağlık problemleri olan hastalardan izole etmek ve virüsün yayılmasını önlemek için oluşturulan beklemeodası, vatandaşların yağmurlu ve soğuk havalarda üşümemesi için ayrı bir önem arz ediyor. Bu odalarda hem izolasyon hem de örnek alınma işlemleri güvenli bir şekilde yapılıyor. 

Çalışmaları yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Vatandaşlarımızın test ve muayeneleri esnasında soğuk havalarda üşümemesi için yaptığımız bekleme odası sağlık çalışanlarımızı olduğu kadar muayene için gelen vatandaşlarımızı da sevindirdi.

Hastanemizin Kovid-19 salgınıyla mücadelede alınan önlemler kapsamında, bizde Silifke Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü kolaylığı ve gayreti gösteriyoruz. Bekleme odası, sağlık çalışanlarımıza kolaylık sağlarken, soğuk havalarda vatandaşlarımızın üşümemesi açısından da korunaklı bir oda haline getirildi.  

Salgının yayılımını azaltmak ve hastalarımıza güvenli bir ortamda sağlık hizmeti sunmak için başlattığımız bu uygulama kapsamında hastanemizin diğer acil girişine de bir bekleme odası yapmayı planlıyoruz. Bu salgın ile mücadelemizi en iyi şekilde sürdürerek, maske, mesafe ve hijyen kurallarına mutlaka dikkat etmeliyiz. Başta kamu hastaneleri olmak üzere tüm özel ve devlet hastanelerinde sağlık personellerimiz canla başla çalışıyor. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Hastanemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun’ dedi.

BAŞHEKİM KARAK’TAN ALTUNOK’A TEŞEKKÜR

Silifke Devlet Hastanesine yapılan hizmetlerden dolayı Başkanvekili Sadık Altunok’a teşekkür eden Başhekim Özgür Ozan Karak, ‘Koronavirüs ile mücadele kapsamında tüm birimlerimizde tedbirleri artırdık. Bekleme odası şüpheli vakaların ayrılması ve soğuk havalarda vatandaşlarımızın beklemeleri açısından güzel bir hizmet oldu. Özellikle yoğunluk olduğu bazı zamanlarda hem sağlık çalışanlarımıza hem de vatandaşlarımıza kolaylık sağlıyor. Böylece salgın vakalarında daha çabuk önlem alarak, temasınazaltılmasını amaçlıyoruz.

Silifke Belediyemize ve Başkanvekilimiz Sadık Altunok’a hastanemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz’ dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir