Deva, “Silifkede dengeleri değiştirecek”


23 Mart 2024
Okuma : 1.938

Silifke’ye hizmet için Kenan Demir,
Yeni Yüz yeni hizmet Alanları için Kenan Demir,

Demir,İki seçeneğe mahkum degilsiniz seçenek deva olsun..

Deva Partisi Silifke Belediye başkan Adayı Kenan Demir, Yeni yüz yeni hizmet Alanları için bu işi en iyi Deva Partisinin Silifkede ses getirecek projeleriyle olacak dedi.

‘Kenan Demir, yıllardır Silifkeye hiç birşey yapmadılar. Biz Deva partisi olarak sorumluluğun bilincinde olarak, sizlerle el ele ve büyük bir heyecanla bu eşsiz kenti hak ettiği yere taşımak için her şeyi yapacağız dedi.

Demir, Silifke gerçekten eşsiz bir şehir. Farklı kültürlerin izlerini taşıyan köklü tarihi, bereketli toprakları, doğası ve en önemlisi insan yapısıyla eşsiz bir ilçe Ben ve ekibim, göreve geldiğimizde Silifke’yi nasıl daha gelişmiş, daha huzurlu, daha güvenli ve daha yaşanılabilir, çağdaş bir kent yapabiliriz, Silifke’yi hak ettiği yere nasıl taşıyabiliriz diye çalışıyoruz dedi.

Demir, Verimli topraklar üzerinde hayat bulan bu şehirde, tek bir gencimiz işsiz kalmasın istiyoruz, o yüzden yeni iş alanları yaratmaya çalışıyoruz.

Kenan Demir, Önümüzdeki dönemde deva ambleminin içindeki fidanı büyütelim meyvesini Silifkeli vatandaşlarımızla beraber yiyelim dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir