Mustafa Sever,Mersin ve ilçelerinde 4. cü tur gezileri başladı .


23 Mart 2024
Okuma : 1.790

Mustafa Sever tekrar Mut’ta

AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi, Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Mut’ta tekrar seçmenlerle buluştu ve ziyaretlerde bulundu.

Mut Cumhur İttifakı ile AK Parti İlçe
Teşkilatı’nda gerçekleştirilen program ile güne başlayan Sever, seçmenler ile bir araya geldi. Sever’e Mut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Şeker, AK Parti Mut İlçe Başkanı Fatih Ünver, Milliyetçi Hareket Partisi Mut İlçe Başkanı Mustafa Düzenli, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları eşlik etti.

Sever bal üreticisini dinledi

Mustafa Sever, Mut Cumhur İttifakı teşkilatı ile birlikte, Mut Bal Üreticileri Derneği’ni de ziyaret etti. Ziyarete Mut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Şeker, AK Parti Mut İlçe Başkanı Fatih Ünver, Milliyetçi Hareket Partisi Mut İlçe Başkanı Mustafa Düzenli, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları da katıldı. Sever ve beraberindekiler, dernek başkanı Ayhan Keser ve üyelerden bilgi aldı.

Sever, Mut Galatasaray Futbol Okulu’nun açılışında

Sever’in sonraki durağı ise Mut Galatasaray Futbol Okulu oldu. Futbol Okulu’nun açılışına katılım sağlayan Sever’e Mut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Şeker, AK Parti Mut İlçe Başkanı Fatih Ünver, Milliyetçi Hareket Partisi Mut İlçe Başkanı Mustafa Düzenli, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları eşlik ederken, Sever genç yetenekler ile bir araya geldi.

Mustafa Sever’in programı, düzenlenen iftara katılım ile devam etti. Mut Cumhur İttifakıyla gerçekleştirilen iftar programına
önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Mut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Şeker, AK Parti Mut İlçe Başkanı Fatih Ünver, Milliyetçi Hareket Partisi Mut İlçe Başkanı Mustafa Düzenli, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ana Kademe, İlçe Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve Meclis Üyeleri de katıldı.

Sever, Mut Cumhur İttifakıyla Meydan Mahallesi’nde gerçekleştirilen miting ile programını tamamladı. Mitinge
Mut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Şeker, AK Parti Mut İlçe Başkanı Fatih Ünver, Milliyetçi Hareket Partisi Mut İlçe Başkanı Mustafa Düzenli, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları da eşlik etti. Sever, “bu soğuk Ramazan akşamında coşkulu ve yoğun katılımlarıyla içimizi ısıtan tüm Cumhur İttifakı seçmenlerimize teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir