Dr.Mustafa Turgut,a 87 Mahallede büyük destek


28 Ocak 2024
Okuma : 2.785

Mustafa Turgut’a köylerde sevgi seli..
CHP nin BAŞKAN ADAYI Dr. MUSTAFA TURGUT,SİLİFKE ‘YE HİZMET ETMEK ŞEREFTİR

Turgut, Uğur Mumcu anma törenine katıldı.
Cuma pazarı gezisinde üreticilerle buluştu.
Mara Çatak kavak, kıca’da vatandaşlardan destek istedi..

Mütevazi dinamik ve çalışkanlığı ile bilinen
Doktor Mustafa Turgut, CHPden aday olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ve sevinci, Silifkelilere borçlu olduğunu belirterek, “Halkımıza yürekten teşekkür ediyorum. Onların birlik beraberliği ve daha iyi koşullarda yaşam sürmeleri için var gücümüzle çalışacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Silifke’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Turgut, Belediye Başkanlığına adaylığı sürecinde kendisine destek veren bütün herkese teşekkür ederek, toplumun her kesimine eşit düzeyde hizmetler götürebilmek için mücadele edeceklerini açıkladı.

SİLİFKE’YE HİZMET BİR ŞEREFTİR
Turgut, 5 yıllar ayrı kaldığım Silifke’ye hizmet etmeyi çok istiyorum. Yıllardır doktorluk hayatımda milletimize hizmet etmek için çalıştım. Şimdi ise yarım kakan hizmetlerimi tamamlamak memleketimi büyütmek istiyorum “ dedi.

GENÇLİĞİMİZE ÖNEM VERİYORUZ

Dr. Mustafa Turgut, “Gençliğimizin her alandaki eğitimini önemsiyoruz. Gelecek bugünden inşa edilir. Yarınlarımızın güvencesi olan çocuklarımızın eğitimine ve geleceğine yönelik yapılacak olan tüm çalışmalar, geleceğin aydınlık yarınlarına atılan temellerdir. Biz de, bu anlayışla hizmetlerimizin ana hedefleri arasında gençlerimiz bulunmaktadır. Çünkü, bizim kurtuluşumuz yarınlarımızın güvencesi gençlerimizin topluma aktif ve sosyal bir fert olarak kazandırılmasından geçiyor” dedi.

BİZ İNSANLARIMIZA DAHA İYİ YARINLAR HAZIRLAMANIN GAYRETİ İÇİNDEYİZ

Sosyal yaşam içersinde kadınların önemli vurgulayan Turgut,
‘Vatandaşı dinlemeden, anlamadan ve bilmeden hizmet yapan her daim kaybetmeye mahkumdur ‘ diyen Turgut , “Mühim olan halk içinde, halkı gözlemleyerek, anlayarak görev yapmaktır. İnsan merkezli hizmetlerin yerine getirilmesindeki anlayışın göstergesinin halktır. Bu borç, bu şehrin ve insanlarının geleceği için ter dökerek, emek vererek, yorularak ödenebilir. Şunu çok iyi biliyoruz ki, gelecek bugünden inşa edilir. Yapacağımız hizmet projeleri Silifke’mizin geleceği içindir. Biz insanımıza daha iyi yarınlar hazırlamanın gayreti içindeyiz. Bu kentin insanlarına yakışan, sorumlu ve etkin bir yönetim anlayışı ile üstümüze düşeni yapmaktır dedi..
Turgut , uğur Mumcu Anma töreni , Silifke Cuma pazarı üreticiler ile buluşma , Mara kavak, Çatak, ve kıcada, milletle buluşması büyük taktir topladı..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir