MHP Silifke İlçe Teşkilatı, sokak hayvanlarını unutmadı


04 Ocak 2021
Okuma : 7.225

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin İl Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Sokaktaki Dostlarını Unutma’ projesine, Silifke Teşkilatından tam destek geldi.

Vatandaşların takdir ve teşekkür ettiği proje, Silifkelilerin büyük ilgi ve beğenisini kazandı.

Proje kapsamında MHP Silifke İlçe Teşkilatı, sokağa çıkma yasağı süresince sokak hayvanlarıyla tek tek ilgilendi. MHP İlçe Başkanı Levent NOGAY, SilifkeBelediye Başkanvekili Sadık Altunok ve İlçe Teşkilat üyeleri, sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde sokak hayvanlarına mama ve su kapları koyarak, sokak hayvanlarına sıcak bir destek sağladı.

İlçe Teşkilatının Sokak hayvanlarına sahip çıkarak, onlara soğuk kış günlerinde mama ve su kapları koyması ve sıcak bir el uzatması, hayvan severleri olduğu kadar kentte yaşayan vatandaşları da mutlu etti.

NOGAY, ‘TÜM VATANDAŞLARIMIZI BU DUYARLILIĞA DAVET EDİYORUZ’

Sokak hayvanlarına mama ve su kapları koyarak onlara şefkat elini uzatan MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, ‘MHP İl Başkanlığımızın başlatmış olduğu bu projeye Silifkeliler olarak tam destek veriyoruz. Belirlediğimiz noktalara mama ve su kapları koyarak, sokak hayvanlarımızı unutmuyor, tüm vatandaşlarımızdan da bu konuda gerekli hassasiyeti göstermelerini rica ediyoruz. Bugünde sağ olsun Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok ve teşkilat üyelerimizin desteğiyle, farklı beslenme noktalarında bu görevimizi yerine getiriyoruz.

Özellikle kış ayları olması ve pandeminin etkisi ile sokakta zor şartlar altında yaşayan sessiz dostlarımızı lütfen unutmayalım. Projemiz Mersin merkez ve tüm ilçelerimizde uygulanmakta olup, emeği geçen ve katkı sunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz’ dedi.

ALTUNOK, “ONLARI SEVGİSİZ VE GIDASIZ BIRAKMIYORUZ”

‘Sokaktaki Dostlarını Unutma’ projesine katılan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘MHP İl Başkanlığımızın başlatmış olduğu bu projeye eminim tüm hayvan severler başta olmak üzere duyarlı vatandaşlarımız ve Silifkeliler, destek verecek ve katkı sağlayacaktır.

Sokak hayvanlarımız, beslenme odaklarına bırakılan yiyeceklerden yiyerek gıda ihtiyaçlarını gideriyorlar. Aynı zamanda ilçe genelinde belli noktalarda yer alan su kaplarımızı da dolduruyoruz. Bu işlemler, sağ olsun İlçe teşkilatımız tarafından kurulan bir ekip ve gönüllü vatandaşlarımız sayesinde düzenli bir şekilde devam edecek. Birlik ve beraberlik içerisinde can dostlarımızı bu soğuk kış günlerinde ve özellikle sokağa çıkma yasağı uygulandığı şu günlerde yalnız bırakmayalım. İyi bir yaşam onların da en tabii hakkı. Onları sevgisiz olduğu kadar gıdasızda bırakmayalım” diye konuştu.

MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve İlçe Teşkilat üyelerine bu duyarlı projeden dolayı teşekkür eden kent sakinleri, ‘Başkanlarımıza ve sokak dostlarımızı unutmayan tüm duyarlı vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Emeği geçen herkesi kutluyoruz’ diye konuştular.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir