Mustafa Sever, Bütün hemşerilerimizin Ramazan bayramını kutluyorum.


09 Nisan 2024
Okuma : 301

Degerli Mersinli hemşerilerim;

On bir ayın Sultanı Ramazanın son günlerini idrak ediyoruz. 

Son 6 ayın ve Mübarek Ramazan ayının tamamına yakınını yerel seçim vesilesi ile sizlerle birlikte geçirdik. 13 ilçemizde ve yüzlerce mahallesinde seçim çalışması ve iftar programları vesilesi ile sizlerle gönül gönüle olma imkanı bulduk. Bu süreçte göstermiş olduğunuz ilgi, yakınlık, samimiyet ve katkılardan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 

Bizler bundan sonraki süreçte de daha önce olduğu gibi sizin içinizde olmaya, dertlerinizle hemhal olmaya, memleketimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. 

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Aziz Milletimizden aldığımız güçle, eksiklerimizi tamamlayarak millete hizmet yolculuğuna Allah’ın izniyle devam edeceğiz. 

Ak Parti olarak 22 yıla yaklaşan iktidar sürecimizde milletin sesine kulak vermek, yenilenerek ve millete hizmet şuuru ile kararlılık ve inançla yola devam etmek bizi bütün zorluklara karşı galip kıldı. Bundan sonraki süreçte de aynı şekilde sizlerden aldığımız güçle çalışmaya devam edeceğiz. 

Seçimsiz geçecek olan yaklaşık dört yılı sizlere dolu dolu hizmetle bereketlendireceğiz. Mersinimizde yapılan yatırımların bir an önce tamamlanması, ihtiyaç olan yeni yatırımların hayata geçirilmesi, sosyal hayatta ihtiyaç hissedilen her meseleye gecikmeksizin temas edilmesi ana çalışma alanımız olacaktır. 

Türkiye Yüzyılı’nda Mersin’in hak ettiği yere ulaşması için hep birlikte gayret edeceğiz ve başaracağız. Ak Parti olarak bizim referansımız hayata geçirdiğimiz sayısız hizmetlerdir. Yirmi iki yıl öncesine baktığımızda yapılamaz denilen hayal bile edilemeyen pek çok hizmeti nasıl hayata geçirdiysek, çok daha fazlasını Türkiye Yüzyılında Mersinimizde ve tüm Türkiye’de hayata geçireceğiz. 

Millete hizmet yolundaki bu yürüyüşümüzde yorulmaksızın bizimle el ele gönül gönüle olacağınızdan şüphem yoktur. Gönül birlikteliğimiz nasıl ki bu güne kadar pek çok zorlukları kolay kıldıysa bundan sonra da öyle olacaktır.

Bu vesileyle bütün hemşehrilerimin Ramazan Bayramını ayrı ayrı tebrik eder, sağlık ve huzur içerisinde nice bayramlara kavuşmanızı gönülden temenni ederim.

Selam, sevgi ve muhabbetlerimle.

Mustafa Sever

Ak Parti MKYK Üyesi 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir