Altınok, “Muhalefeti tanımıyoruz”


14 Şubat 2024
Okuma : 1.947

Altunok, Muhalefete Meydan Okudu

Seçim gezilerini sürdüren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, muhalif parti belediye başkan adayına seslenerek, “Çamur at izi kalsın anlayışı ile hakkımızda dedikodu üreterek bizi halkımıza ve şehrimize hizmet etmekten alıkoyamayacaksınız. Çabalarınız nafile” dedi.

AK Parti ve MHP Seçim Komisyonu tarafından hazırlanan seçim gezileri programına katılan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Taşucu (Çavuşbucağı), Burunucu, Bolacalıkoyuncu, Gülümpaşalı ve Ulugöz mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanan Başkan Altunok, yaptığı ziyaretlerde hayata geçirdiği projelerden bahsederek halktan 31 Mart seçimlerinde kendilerine destek vermelerini istedi.

“Çamur at izi kalsın” anlayışı ile hakkında muhalefet parti belediye başkan adayı tarafından ortaya atılan dedikodulara da açıklık getiren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, halktan son 20 yıllık belediye hizmetleri ile son beş yılda yürüttükleri ve hayata geçirdikleri projeleri kıyaslamalarını da önerdi. Başkan Altunok yaptığı konuşmada, “Sevgili Silifkeli hemşehrilerim, Cenabı Allah nasip etti, siz değerli halkımıza ve Silifke’mize hizmet etme imkanı bulduk. 5 yıldır hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Sizlerden aldığımız güç ve destekle güzel şehrimizde kalıcı ve modern projeleri hayata geçirdik. Bildiğiniz gibi tüm dünyayı ve ülkemizi yakından ilgilendiren korona virüs salgını ile herkes gibi biz de belediye olarak 2 yıl gibi süre mücadele ettik. Depremin yaralarının sarılması ve 11 ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın bölgemizde ve ilçemizde misafir edilmesi en önemli görevlerimiz arasında yer aldı. Bütün bu olumsuzlukların yanı sıra biz de belediye olarak halkımıza ve şehrimize hizmet etmekten geri durmadık. Ben iddia ediyorum ki, geriye dönük son 20 yılda yapılan hizmetlerden daha fazlasını biz beş yıllık bir süre gerçekleştirdik.

‘Çamur at izi kalsın’ anlayışı ile son günlerde hakkımızda üretilen asılsız dedikodulara da bir açıklık getirmek istiyorum. 2014-2019 yılları arasında belediyeyi yöneten CHP zihniyeti o dönemde belediyeye ait güncel rayiç bedeli 700 milyon TL’lik bir gayrimenkul satışı yapmıştır. Biz de 2019-2024 yılları arasında yaptığımız gayrimenkul satışı ise 400 milyon TL’dir. Hala bu karalama politikasına devam etmek isteyen muhaliflerimize hodri meydan diyorum. Şu anda Silifke Belediye Meclisinde görev yapan CHP’li üyelerden oluşacak bir inceleme komisyonu kurulsun bu iddiayı incelesin. Her şey ortada. Siyaset uğruna bir hırs uğruna yersiz ve asılsız dedikodular kimseye bir fayda getirmez. Siz 5 yılda Silifke’ye ne yaptınız hangi projeleri gerçekleştirdiniz onu çıkın anlatın. 5 yıl boyunca CHP’li üyelerin bile göremediği, iyi günde kötü günde vatandaşları ve partilileri yalnız bırakan bu kişi şimdi gelmiş yeniden Silifke’yi yönetmeye adayım diye ortaya çıkıyor. Seçimden seçime şehrimize misafir gibi gelip giden bu şahsın davranışını halkımız değerlendirerek 31 Mart’ta tercihini ona göre yapacağına inanıyorum. Silifke’nin öz evladı olarak yaşamını ve ticari faaliyetini burada yürüten ve yüzlerce kişiye aş ve iş imkanı sağlayan bu kardeşiniz dün olduğu gibi bugünde yarında Silifke’dedir. Her zaman halkımızın yanında olmaya onların sevinç ve hüzünlerini paylaşmaya devam edeceğiz. Allah’ıma şükürler olsun ki beş yılda hayata geçirdiğimiz projeler saymakla bitmez. Bizleri yakından takip eden ve desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz halkımızdan aldığımız güçle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni projelerimizde hazır. Kısa bir süre sonra bu projelerimizi de yine Silifkeli hemşehrilerimizle paylaşacağım. Halkımız çalışanı da çalışmayanı da çok iyi biliyor. Ben inanıyorum ki halkımız 31 Mart seçimlerinde cumhur ittifakı üyesi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Serdar Soydan’a ve şahsıma bu kutsal görevi yeniden verecektir. Uyumlu bir belediyecilik anlayışı ile hem Mersin’imize hem de Silifke’mize cumhur ittifakımızın gücüyle belediye hizmetlerimizi ulaştıracağız. Allah sizlerden razı olsun” diyerek vatandaşlarla sohbetini sürdürdü.

Seçim gezilerini dur durak bilmeden sürdüren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Kıvanç Derya, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, Seçim Komisyonu Başkanları Hidayet Eren ve Mustafa Uysal, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Can, KAÇEP Başkanı Av. Büşra Gezer, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz, belediye meclis üyeleri ve parti yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir