Sever, iş dünyasından destek istedi.


02 Şubat 2024
Okuma : 1.155

1 Şubat 2024

Sever’den İş Dünyası Ziyaretleri

AK Parti MKYK Üyesi, Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, ilçelerin ardından Mersin merkezde bir dizi programa başladı.

Sever, 31 Mart Yerel Seçimleri çerçevesindeki çalışmalarına Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ziyareti ile başladı. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ramazan Tüzün, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Abacı, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz, SKM Başkanı Ali İhsan Gök, Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Mehmet Özgenç ve teşkilat üyelerinin de katıldığı ziyarette, MÜSİAD yönetimi ve üyeleriyle bir araya gelerek, Mersin’in sorunlarıyla ilgili istişarelerde bulunuldu.

Mezitli Muhtarlar Derneği’ne de ziyarette bulunarak, muhtarlar ile bir araya gelen Sever’e AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ramazan Tüzün, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Abacı, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz, SKM Başkanı Ali İhsan Gök, Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Mehmet Özgenç ve teşkilat üyeleri de eşlik etti.
Sever ve beraberindekiler muhtarlar ile samimi sohbetler gerçekleştirerek, bölgenin sorunları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Mustafa Sever’in sonraki durağı ise Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) oldu. Burada iş insanları ile buluşan Mustafa Sever, iş dünyası ve Mersin’i konuştu. Ziyarete, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ramazan Tüzün, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Abacı, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz, SKM Başkanı Ali İhsan Gök, Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Mehmet Özgenç ve teşkilat üyeleri de katıldı. Sever ile beraberindekiler MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş ve dernek üyeleri ile istişarelerde bulundu.
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) ile Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği’ne de ziyarette bulunan Sever, programını Mersin Mobilya Sanayicileri İş İnsanları Derneği (MERMOB) ziyareti ile tamamladı.
MERMOB ziyaretinde Mustafa Sever’e, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ramazan Tüzün ile İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Sever ve beraberindekiler, MERMOB Başkanı Sadık Özkan ve dernek üyeleri ile yapılması planlanan projeler hakkında görüştü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir