Mersine hizmette ilk adım Bayrak !


06 Ocak 2023
Okuma : 242

Uğur Uğuz Mersinliye 10 Binden fazla Bayrak dağıtarak gönüllere dokundu.

Vatandaşlar 2023 Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Seçim çalışması için  uzun yıllardır sahalarda olan Uğur Uğuz’un Mersin ve ilçelerinde sıkmadık el dokunmadık gönül bırakmadığını ifade ettiler.  

Mersin’in Mut İlçesinde doğan ve bir çiftçi ailenin çocuğu olan Uğuz, yaptığı seçim çalışmalarında partili partisiz herkesin evine çadırına ve  mahallesine  giderek  gönülleri fethetti. Mütevazi kişiliği ile halkın istek ve talepleriyle dinleyen ve çözüm üreten bir siyasetçi profili çiziyor.

Yapmış olduğum izlenimler  sonucunda Mersin’i karış karış gezen 2023 vizyonunu anlatarak vatandaşların gönüllerinde taht kurdu.

Mersin’de Uğur Uğuz, sıralamada ilk ikide aday olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Güleryüz ve samimiyetiyle milletin desteğini alan Uğur Uğuz 10 binden fazla bayrak dağıtarak ulaşılması güç bir rekora imza attı.

Mersin’de Uğur Uğuz gibi siyasetçi görülmedi

Vatandaşlar ise daha önce Uğur Uğuz gibi her telefonumuza bakan bizim dertlerimiz ile ilgilenen ihtiyacımız olduğunda bize her konuda yardımcı olan, iyi günümüzde kötü günümüzde hep yanımızda olan bir siyasetçi görmedik. Uğur Uğuz Milletvekilliğini sonuna kadar hak eden birisi olduğunu ayrıca  Uğur Uğuz’un ilk ikide olması halinde  her kesimde oy alabileceğine  dolayısıyla Ak Partinin daha   fazla vekil çıkaracağını ifade ettiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir