Cumhurittifakı Silifke’de birlik mesajı verdi.


13 Aralık 2022
Okuma : 751

Cumhur ittifakı Silifke’den birlik mesajı verdi
AK Parti ve MHP Silifke İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısı Göksu Otelde yapıldı.
Parti yöneticileri, delegeler ve mahalle temsilcilerinin büyük bir katılım sağladığı istişare toplantısında 18 Aralık 2022 tarihinde Mersin’e gelecek olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Bahçeli’nin programı ele alındı.
Toplantıda ilk konuşmayı yapan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Levent Nogay, “MHP olarak biz büyük bir aileyiz, ailemiz cumhur ittifakı ile daha da büyüdü. Ülkemizin geleceği ve bekası için birleşen liderlerimizin yolunda ve emrindeyiz. Gerek yerel seçimlerde gerekse diğer zamanlarda birlik ve beraberlik içerisindeyiz. 2019 yerel seçimlerinden sonra cumhur ittifakı olarak halkımıza ve ilçemiz Silifke’ye hizmet ediyoruz. Allah’ın izniyle 2023 yılı Haziran ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Silifke’mizden başlatacağımız başarıyı Mersin ve Ankara’da hissettireceğiz. Cumhur ittifakı olarak çok güçlü ve başarılı bir çalışmayla Mersin’imizden daha çok sayıda milletvekili seçerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesine destek olacağız. Bugün iki partinin lideri onca sıkıntıya rağmen el ele vermiş bu ülkeyi içeride ve dışarıdaki düşmanlara karşı dimdik durarak korurken bizler de onların yanında aynı şekilde dimdik durarak birlik ve beraberliğimizi bir kez daha göstereceğiz. 18 Aralık 2022 tarihinde Mersin’e gelecek olan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi tüm halkımız ve cumhur ittifakı olarak karşılayarak meydanları dolduracağız. Cumhur ittifakımızın her bir üyesini, her bir ferdini, tüm partililerimizi ve hemşehrilerimizi 18 Aralık’ta Mersin’de MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi karşılamaya davet ediyorum” dedi.
AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt’ta yaptığı konuşmada, “Cumhur İttifakı’na baktığımızda bir tarafta Türk siyasi tarihinin son 30 yılına damga vurmuş, devleti ve milleti her sıkıştığı anda kendini öne atmış, her türlü iradeyi ortaya koymuş değerli bir büyüğümüz sayın Devlet Bahçeli Başkanımız var. Diğer tarafta ülkemizin son 20 yılına damga vuran, Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerine imza atan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Hamdolsun ki böylesine güçlü iki liderin bizler de askerleriyiz. O zaman bizlerde görevimizi en iyi şekilde yapmamız lazım. Bir olmamız lazım, diri olmamız lazım. 2023 Genel seçimlerine az bir süre kaldı. Bizler bir aileyiz. Birbirimize sahip çıkacağız. Liderlerimizin yaptığı gibi Silifke’mizde ve Mersin’imizde kardeşlik hukukunu gerçekleştirmek ve daha da güçlendirmek zorundayız. Bunu yaparsak Silifke’de bizim, Mersin’de bizim Türkiye de bizim inşallah. 18 Aralık’ta Mersin’e gelecek olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’yi en güzel şekilde karşılayacağız. Aynı gün Mersin’de meydanları doldurarak gücümüzü, birlik ve beraberliğimizi bir kez daha ortaya koymalıyız. Partimizin ve cumhur ittifakımızın her bir üyesini 18 Aralık’ta Mersin’de yapılacak olan mitinge davet ediyorum” diyerek çağrıda bulundu.
Silifke ve Silifkelilere cumhur ittifakı bir belediye başkanı olarak hizmet etmekten son derece memnun olduğunu hatırlatarak konuşmasına başlayan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımızın özlediği ve beklediği büyük projeleri ve çalışmaları hayata geçirdik. Yeni projelerimiz üzerinde de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız bu hizmetlerle özellikle Mersin bölgesinde parmakla gösterilen başarılı bir ilçeyiz. Tabi ki bu başarımızda her hepinizin emeği ve katkısı büyük. Cumhur ittifakı olarak ilçemiz Silifke’ye ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah hepinizden razı olsun. Yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde 18 Aralık’a Mersin’e gelecek olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi Silifkeliler olarak Mersin’de güçlü bir şekilde karşılamalıyız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin gösterdiği uyum ve başarılı çalışmalara biz de destek vermeliyiz. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin yurt genelinde başlattığı 2023’e doğru aday belli, karar net mitingine tüm hemşehrilerimizi, partililerimizi ve cumhur ittifakı üyelerimizi davet ediyorum. Mersin’e ve tüm Türkiye’ye Silifke’mizin gücünü cumhur ittifakımızın gücünü gösterelim” diyerek salonu dolduran her bir arkadaşımızın mitinge bir yakını ve bir arkadaşı ile katılmasını istedi.
Cumhur ittifakı istişare toplantısına AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz, Taşucu Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Dölek, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Can, MHP KAÇEP Başkanı Kıvanç Derya, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yasin İsmail Ünver, parti yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, delegeler, mahalle temsilcileri ve partililer katıldılar.
12.12.2022, Mevlüt Partal, Silifke,

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir