Silifke belediyesinin zafer çoşkusu..


31 Ağustos 2022
Okuma : 216

Silifke Belediyesinden zafer coşkusu
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle Mara yaylasında bir şenlik düzenleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, zafer coşkusunu vatandaşlarla birlikte yaşadı.
İlçeye bağlı Mara yaylasında vatandaşlar ve çocuklarla birlikte park açılışı yapan Silifke Belediye Başkanı Altunok, daha sonra misafirlere aşure ikramında bulundu. Esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayan Başkan Altunok, vatandaşlara, çocuklara ve vatandaşlara Türk Bayrağı hediye etti. Mara yaylasında düzenlenen zafer şenliğinde konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “İki yıldır pandemi nedeniyle kutlayamadığımız 30 Ağustos Zafer Bayramını bu yıl daha büyük bir coşku ve sevinçle kutluyoruz. Belediye olarak ilçe merkezi, Atakent ve Taşucu deniz sahilinin yanı sıra Gökbelen ve Mara yaylalarımızda da zafer şenliği düzenledik. Bugünde Mara yaylamızda vatandaşlarımızla ve toros dağlarının zirvesinde yaşayan yörüklerimizle beraberiz. Bir milletin ilelebet var olabilmesinin kendi kültür ve geleneğini gelecek nesillere taşıyabilmesiyle mümkün olduğuna inanıyorum. Biz de millet olma bilincimizi yine bayramlarla geliştirmeye devam ediyoruz. Her fırsatta Mara yaylamızda ve çevre mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızı evlerinde, işyerlerinde hatta Torosların zirvesine kurdukları yörük çadırlarında ziyaret ediyorum. Sadece belirli günlerde değil her zaman halkımızın yanında olmaya onların sevinç ve üzüntülerini paylaşmaya, sorun ve isteklerini dinlemeye devam edeceğim. Mara mahallesi halkımızın yayla ihtiyacını karşılamasının yanı sıra Silifke ovasında çiftçilerimizin yetiştirdiği limon ve nar başta olmak üzere diğer sebze ve meyvelerin de sağlıklı ve soğuk ortamlarda saklandığı çok önemli yerdir. Halkımız ve ilçemiz Silifke’miz için yeni, modern sağlıklı ve kalıcı projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Yıllarca ilçemizde yapılmayan hizmetleri Silifke belediyesi olarak hizmete sunmanın sevincini yaşıyoruz” diyerek halkın 30 Ağustos Zafer bayramını yürekten kutladığını açıkladı.
Başkan Altunok, bu anlamlı günde ilçede yaşayan şehit ailelerini ve gazileri de unutmayarak onlara Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler sundu. Mara yaylasında meydanı dolduran binlerce vatandaş ise ünlü sanatçı İnci Mercan konseri ile zafer coşkusunu doya doya yaşadı.
Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen zafer şenliğine Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Belediye Başkanı Sadık Altunok, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkan Yardımcısı Ali Kılınç, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Gürbüz, Silifke Belediye Eski Başkanı Mücahit Aktan, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.
31.08.2022, Mevlüt Partal, Silifke,

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir