Altunok, “Hiçbir farklılık engel değildir”
Silifke’de otizmli çocuklar gönüllerince eğlendi
Çilek Kokusu Otizmli Çocuklar Destek ve Sosyal Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Yavrularımızın yeteneklerine ve gelişimlerine el birliğiyle destek olmak için gayret sarf ediyoruz. Hiçbir farklılık engel değildir” dedi.
Otizmli çocukların aileleri ve merkez görevlileri tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok,“Öncelikle bu yavrularımızı yetiştiren, onlara emek veren anne ve babalara teşekkür ediyorum.Bu merkez sayesinde otizmli çocuklarımızın eğitim, spor, sanat ve kültür alanlarında eğitilerek toplumsal hayata katılmalarına biz de belediye olarak destek veriyoruz. Yavrularımız burada aldıkları eğitimlerle birlikte birçok konuda kendilerini geliştirmeye başlamışlardır. Bu yavrularımızın farklı olmadıklarını fark ederek, onların yeteneklerine ve gelişimlerine el birliğiyle destek oluyoruz.Özel çocuklarımızın toplumsal yaşama daha fazla katılmaları noktasında destek veren ve emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Başkan Altunok, merkezde öğrenim gören özel çocuklar ve aileleri ile bir araya gelerek onlarla birlikte eğlendi. Pasta keserek çocuklara çeşitli hediyeler de verdi.


04 Aralık 2021
Okuma : 254

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir