Zeynep Gül Yılmaz, Mut’u Şantiyeye çevirdi


12 Mart 2021
Okuma : 560

Zeynep Gül Yılmaz, Mut’u Şantiyeye çevirdi
Mut Hayatında böyle hizmet Görmedi..

Ak parti Mersin Milletvekili Av. Zeynep Gül Yılmaz, Mersin’in Mut İlçesinde Ak Parti ilçe teşkilatı ile bir araya gelerek Mut’ta kazandırılmış olan hizmetlere ilişkin yerinde incelemelerde bulundu. Yılmaz, esnaf ziyareti yaparak halkla bir araya gelerek dertlerini dinledi Kurum amirleriyle toplantı yaparak bilgi alışverişinde bulundu ve İlçe Kadınkollarının düzenlemiş olduğu Fidan dikme merasimine katıldı.
​Mut’ta bir çok yatırımın gelmesinde çok ciddi katkısı olan Yılmaz, öncelikle 2.Etap Toki inşaat alanını hizmete açtı 16 derslik ve Anadolu Teknik Lisesi ile 200 kapasiteli Pansiyon inşaatını ,Kapalı Spor salonu inşaatında incelemelerde bulundu.
​Vekil Yılmaz , Muta yeni atanan Kaymakam Fatih Erdoğan ı makamında ziyaret ederek “Hayırlı Olsun” temennilerini bulundu.
​Ak Parti Mut Kadınkollarının #kadınaşiddetinsanlığaihanettir sloganıyla tertip etmiş olduğu fidan dikme merasimine katılan Milletvekili Yılmaz , Ak Parti ilçe teşkilatında daha önce görev almış bazı eski yöneticileri ziyaret ederek Ak Parti Mut, ilçe başkanı Soner……Teşekkür etti.
Ak parti Mut ilçe Başkanı Soner…. Velilimiz Zeynep hanım Mut ilçemizi şantiyeye çevirerek Mut tarihinde böyle hizmetler görmemiştir. Teşekkür ediyoruz dedi..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir