Seçer, Siyaset Emekle olur.Turgut’u tebrik ediyorum..


05 Nisan 2024
Okuma : 997

BAŞKAN SEÇER’DEN VE SİLİFKE İLÇE ÖRGÜTLERİNE ZİYARET
Seçer Siyaset Emek olur, Mersin bölgesinde CHP li Başksnlar rekor oyla seçildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer; CHP Silifke İlçe Başkanlıkları’nı ziyaret ederek, partililer ve yurttaşlarla bir araya geldi. Seçer, “Mersin genelinde, Büyükşehir’de tüm tarihlerin en yüksek oyunu aldık. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkanı olarak Pazar günü yapılan seçimlerde yine bir kez daha Türkiye’ye Mersin’in sesini duyurduk” dedi.

2019 yerel seçimlerinin ardından 1 Nisan sabahında 2024 yerel seçimleri için çalışmalara başladıklarını hatırlatan Seçer, “Siyaset emekle, halkı sevmekle, halka dokunmakla, halka hizmet etmekle ve samimi olmakla olur” diye konuştu.

Bir belediye başkanının vatandaşların abisi, babası, annesi, ablası, kardeşi; kısacası her şeyi olmak zorunda olduğunu sözlerine ekleyen Seçer, “Biz 5 yıl boyunca Mersin’in her noktasında bize oy veren vermeyen herkese karşı aynı duygularla yaklaştık ve samimi olduk” dedi.

Seçer, Meclis çoğunluğu dolayısıyla artık daha rahat hizmet yapacakların belirterek, “Şimdi Vahap Seçer için tadıyla, keyfiyle, rahatlığıyla hizmet yapma dönemi başlıyor” ifadelerini kullandı.
Seçim sürecinde hep hizmet, birlik ve beraberliği konuştuklarını ifade eden Seçer, “Biz biriz, beraberiz dedik” dedi.
Seçimler öncesinde kendisine sonuçlara dair yorumu sorulduğunda rekor bir oy çıkacağı yönünde beyanda bulunduğunu hatırlatan Seçer, “Mersinimizi, vatanımızı ve milletimizi seviyoruz. Onun için böyle görev yapıyoruz” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir’in Türkiye’nin en saygın belediyelerinden olduğunu ifade eden Seçer, “Belediyemiz saygındır, belediyemizi yönetenler Atatürkçü’dür, çağdaştır. Bu belediyeyi yönetenler Cumhuriyetçi’dir” sözlerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir