Mustafa Sever, Mersin ve ilçelerinde 5 yıldızlı çalışma..


10 Mart 2024
Okuma : 3.143

Mustafa Sever seçmenlerle buluşmaya devam ediyor

AK Parti MKYK Üyesi, Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Mersin’deki yerel seçim çalışmalarını bir dizi ziyaret ile sürdürdü.

Mustafa Sever, programına iş insanları ile buluşarak başladı. Sever, Cumhur İttifakı belediyeciliğinin Mersin’e değer katacak birçok çalışma ve çözüm ile geleceğini belirtti. Aylardır sahada bölgenin sorun ve taleplerini dinleyen Sever, Mersin’in birçok bağlamda gelişmişliği ile adından söz ettireceğini söyledi. Sever’e; Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız, Cumhur İttifakı İl ve İlçe Yöneticileri de eşlik etti.

Sever tekrar Mut’ta

Sever, akşam saatlerinde ise Mut’un Hamam Köyü’nde kanaat önderleri ile bir araya geldi.
Sever’e AK Parti Mut İlçe Başkanı Fatih Ünver, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları eşlik etti. Hamam Mahallesi’nde kanaat önderleri ve muhtar ile buluşan Sever, bölgenin sorunları ile ilgili bilgiler aldı.

Sever, Mut’a bağlı Zeytinçukuru Köyü’nde de seçmenler ile bir araya geldi. Mut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Şeker, AK Parti Mut İlçe Başkanı Fatih Ünver, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Düzenli, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve seçmenlerin de katıldığı ziyarette Sever, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Cumhur İttifakı olarak hizmetlerin ve yatırımların artarak devam edeceğini belirtip, birlik beraberlik mesajı verdi.

Daha sonra Evren Köyü’ne geçen Sever, Bölgesel Açıkhava Toplantısı’na katıldı. Sever’e Mut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Şeker, AK Parti Mut İlçe Başkanı Fatih Ünver, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Düzenli, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve seçmenler eşlik etti.

Evren Köyü’nden Beci (Çamlıca) Köyü Bölgesel Açıkhava Toplantısı’na da katılmak üzere ayrılan Sever’e, Beci’deki programında da beraberindekiler eşlik etti. Sever programını, beraberindekiler ile gerçekleştirdiği Yalnızcabağ Mahallesi ziyareti ile tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir