Sever, Soluk almadan Mersin ve ilçelerde ikinci tur ziyaretlere başladı.


17 Şubat 2024
Okuma : 3.016

AK Parti MKYK Üyesi ve Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, yerel seçimler çerçevesinde Mersin’deki ikinci tur ziyaretlerini sürdürüyor.

Programına, Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) ziyareti ile başlayan Mustafa Sever, GİŞKAD Derneği Başkanı Mürvet Beydağı ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı. Kadın istihdamını artırmak ve ulusal ve uluslararası projeler ile kadınların iş dünyası içerisinde daha fazla destek almaları için çalıştıklarını dile getiren Beydağı, Sever’e dernek faaliyetlerinden bahsetti. Mersin’e daha fazla yatırım yapılması gayesinde olduklarını belirten Sever ise, Türkiye’nin altyapı sorunlarının hemen hemen bitmek üzere olduğunu da ekleyerek, “ülkenin dört bir tarafını altyapı noktasında kucaklamış durumdayız” dedi. Cumhur İttifakı belediyeciliğinin Mersin merkez ve ilçelerindeki faaliyetlerinin oldukça başarılı olacağını söyleyen Sever, iş kadınlarının öneri ve taleplerini de dinledi.

GİŞKAD’ın ardından Türk Arap Ülkeleri İş Adamları Derneği’ne (TURAB) geçen Mustafa Sever’i, TURAB Derneği Başkanı Fahri Kuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Çeşitli sektörlerden iş insanı ile bir araya gelen Sever, Mersin’in iş dünyasındaki öneminden bahsetti. Yabancı yatırımcıyı Mersin’e getirmeyi, Mersin’deki yatırımcıların da dış ülkelerle iş yapmasını sağlamayı amaçladıklarını söyleyen TURAB üyeleri, Sever’i Mersin’in önünün açılması noktasında desteklediklerini belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir