CHP ‘li Başkan Adayı Mustafa Turgut, “Biz yaptık Onlar bozdu”


05 Şubat 2024
Okuma : 1.971

Dr. Mustafa Turgut, “Belediyenin parası kişilere değil vatandaşa hizmet olarak akacak”

TURGUT, “BİZ YAPTIK ONLAR BOZDU”
YAPTIKLARI HİÇBİR ŞEY YOK.

Silifke Cumhuriyet Halk Partisi Silifke Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, 5 mahallede vatandaşlarla buluştu.
Turgut vatandaşlara, Silifke Belediyesini yeniden yönetmeye aday olduğunu ve geçmiş dönemde yaptıklarının şu an ki belediye tarafından bozulduğunu, bozulan yerleri yeniden ve daha iyisini yapmak için çalışacaklarını belirtti.
*
2014 yılında göreve geldiğimizde 5 yıl Silifke Belediyesinin çok iyi yönetip halkın yararına birçok başarılı işe imza attık. Şuanda sahaya indik ve sahada 2014 yılındaki havayı yine soluyoruz Seçimi açık ara önde alacağız inşallah dedi.
*
Silifke Belediyesi olarak bir çok başarılı işe imza atmıştık. Bunların içerisinde halkın yararına olan bazı projelerimiz vardı. Maalesef ki onları etrafındaki insanlara rant için kiraya verildiğini görmek bizleri üzüyor. Örnek verecek olursak; Kaleye bir seyir terası yaptık belki de Türkiye de örneği yoktur ama bakıldığı zaman hala işletme sıkıntısı yapıyor. Belediye olarak çalıştırıp halkın yararına gelen misafirlerini ağırlayabileceklerini ve Silifke’nin havasını soluya bilecekleri bir mekândan öteye gitmiş. Yine tarlada çalışan kadınların çocuklarını bırakabilecekleri bir kreş hazırlamıştık. Sonuna geldiğimizde maalesef ki hizmet süremiz dolmuştu orayı da şuan Ruslara vermişler, tamamen para kazanmak uğruna sosyal projelerimiz maalesef ki ortadan kaldırılmış, Bizim yaptığımız hizmetleri onlar bozmuşlar. Şuan bizim gördüklerimizi halkta görüyor bu nedenle sokakta insanların değişim istediği çok açık ve net. Biz Silifke’ye en iyi hizmeti halk la beraber vereceğiz dedi.
*
Silifke ‘de yapmayı planladıkları daha çok projelini olduğunu belirten Turgut, “Silifke’nin parası Silifkelilere geri dönmeli. Bu nedenle yerel esnafa yönelik çalışmalarımız olacaktır. Önce halkımız için öncelik onlara. Bu nedenle seçimi aldığımız zaman Silifke halkı yararına birçok işte imzamız olarak” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir