Gülnarda Mustafa Sever, Bereketi..


26 Ocak 2024
Okuma : 1.158

Gülnarda başka partilerden büyük katılım.

26 Ocak 2024

AK Parti MKYK Üyesi, Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, aralıksız sürdürdüğü yerel seçimlere ilişkin programına Gülnar’da devam etti.

Programına Gülnar Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek başlayan Sever, Gülnar Kaymakamı Yusuf Ziya Yaktı ve Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar ile görüştü. Ziyaretini Gülnar Öğretmenevi’nde muhtarlar ile bir araya gelerek sürdüren Mustafa Sever, AK Parti Gülnar İlçe Başkanlığı’na gelerek coşkulu kalabalık eşliğinde partiye katılanlara rozet taktı.

AK Parti’ye yüksek katılım

İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Erkan Arıcı istifa ederek AK Parti’ye katılırken, Gülnar İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi 30 kişi ve 104 üye de istifa ederek AK Parti’ye katıldı. İlgili üyeler AK Parti’ye katılım gerekçelerini,’ Cumhur İttifakı’nın gücünü artırmak, il ve ilçe belediyelerini kazanarak, Gülnar’a daha iyi hizmet alabilmek’ şeklinde belirtti.

Mustafa Sever daha sonra Cumhur İttifakı Seçim Bürosu açılışında bulundu ve ardından Aşağı Çarşı ve Yukarı Çarşı esnafını ziyaret ederek, talep ve sorunları not aldı. Gülnar Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası ziyareti ile programını Sürdüren Sever, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, Gülnar Ziraat Odası’na geçti. Gülnar
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi
ile Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden Sever’e, vatandaşların da ilgisi büyük oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir