Altınok, Taşucunu modern kent yapacağız.


11 Mart 2023
Okuma : 344

Altunok, “Taşucu’nu Modern kent yapacağız.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Taşucu sahil çevre düzenlemesi ve meydan yapımı projesine başladıklarını açıkladı.
Taşucu mahallesi deniz sahilinde başlattıkları çalışmaları yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, projenin tamamlanmasıyla birlikte bu hizmetleri halkla ve ilçeye gelecek olan yerli-yabancı misafirlerle buluşturacaklarını söyledi.
Taşucu Mahalle Muhtarı Adnan Uysal, Belediye meclis üyeleri Enes Buğra Genç, Hasan Basri Yeğen, Kadir Senir ve Belediye Birim Amirleri ile birlikte devam eden Taşucu sahil çevre düzenlemesi ve meydan yapımı projesini yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, denize sahili bulunan, her geçen gün gelişen ve büyüyen Taşucu mahallesini modern ve sağlıklı bir projeyle daha buluşturacaklarının altını çizdi. Çalışmalar hakkında müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Altunok, çalışmaların takip edilmesi ve kontrolünün de hassasiyetle sürdürülmesi için belediye birim amirlerine talimatlarda bulunduğu da öğrenildi.
*
Yürütülecek çalışmalar ve proje hakkında bir bilgi veren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Kent merkezi ve diğer mahallelerimizde yürüttüğümüz çalışmaların yanı sıra her geçen gün gelişen ve büyüyen Taşucu mahallemizde de halkımız ve esnaflarımızın acil ihtiyaç duyduğu yeni bir projeye daha başladık. İçerisinde hediyelik eşya stantları, amfi tiyatro, kafeteryalar, çocuk oyun alanı, konser alanı, sahne, yeşil alan ve yürüme yollarının da yer alacağı projemizi yaklaşık 13 bin m2’lik bir alan üzerine inşa edeceğiz. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımız ve özellikle yaz döneminde deniz sahillerimize tatile gelecek olan yerli-yabancı misafirlerimizin faydalanabileceği bu projeler üzerinde çalışıyoruz. Yıllardır denize sahili bulunan Taşucu’nda eksikliği hissedilen bu hizmetleri halkımızla ve ilçemize gelecek misafirlerle buluşturacağız. Halkımıza sunacağımız bu projelerimizin sağlıklı ve modern bir yapıda devam etmesi için çalışmaların takibini de önemsiyoruz. Müteahhit firma aracılığı ile yapımına başladığımız bu projenin tamamlanmasıyla birlikte hem halkımızı modern projelerle buluşturacağız, hem de ilçemize ve Taşucu’na tatile gelecek olan misafirlerimizin sağlıklı ve güvenilir ortamlarda belediye hizmetlerinden faydalanmasına imkan sağlayacağız” dedi.
*
Belediye Başkanı Altunok, daha sonra esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek proje ve çalışmalar hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir