Başkandan başarılı sporculara ödül..


19 Ekim 2022
Okuma : 153

Altunok’tan başarılı sporculara ödül
Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Afyonkarahisar’da yapılan Uluslararası Wushu Balkan turnuvasında dereceye giren Silifkeli sporcuları makamında kabul etti.
Balkan şampiyonasında dereceye giren sporcular Elanur Morca, Emin Ziya Karabacak ve Elif Morca ile birlikte Başkan Altunok’u makamında ziyaret eden Silifke Belediye Spor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Kulüp Yöneticileri Halil Sarı, Hilmi İnce ve Antrenör Teslime Çelik desteklerinden dolayı Başkan Altunok’a teşekkür ettiklerini açıkladılar.
“Spora verdiğimiz desteklerin meyvelerini almaya başladık” diyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok ziyarette yaptığı konuşmada, “Belediye spor kulübümüze bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren takımımız Afyonkarahisar’da yapılan Uluslararası Wushu Balkan turnuvasında aldığı başarılı sonuçlarla bizlerin göğsünü kabartarak gurur kaynağımız olmuşlardır. 4-7 Ekim 2022 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da yapılan yarışmalarda Silifke’mizi temsil eden Belediye spor takımımız sporcularından Elanur Morca, Emin Ziya Karabacak ve Elif Morca ve tüm takım sporcularımızı kucaklıyor başarılarından dolayı hepsini kutluyorum. Bu başarı tüm hemşehrilerimizi, sporseverleri ve bizleri sevindirmiştir. Biz de belediye olarak spora ve sporcuya verdiğimiz desteklerin meyvelerini alma başladık. Bu başarı elbette birliğimizin, beraberliğimizin ve dayanışmamızın bir sembolüdür. Ben buradan takım Antrenörümüz Teslime Çelik hocama ve kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyor, kendilerini tebrik ediyorum. Kendileri küçük yürekleri büyük sporcularımızı da başarılarından dolayı kutluyorum. Silifke olarak başarıdan da başarıya koşuyoruz” diyen Belediye Başkanı Altunok, dereceye giren sporcuların başarılarını onlara birer bisiklet ve çeşitli ödüller vererek taçlandırdı.
13.10.2022, Mevlüt Partal, Silifke,

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir