Gerede 1970, Başarılı Hoca İnan Uçal’a emanet,


14 Ocak 2022
Okuma : 320

Silifke’li başarılı ve tecrübeli Teknik Direktör İnan Uçal, Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 3. Grup takımı Gerede 1970 Futbol Kulübü anlaştı.
Profesyonel futbol hayatını noktaladıktan sonra Teknik Direktörlüğe yönelen ve birçok takımda başarılı bir antrenörlük yapan İnan Uçal Gerede 1970 Futbol Kulübü anlaşırken, Teknik ekibinde Silifke’li hocalar Ahmet Yalçıntaş ve Muhittin Akan’da bulunuyor.
“Gerede’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz”
Gerede 1970 Futbol Kulübü ile anlaştığı için mutlu olduğunu ve her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyen Gerede 1970 Futbol Kulübü Teknik Direktörü İnan Uçal, “Takımımıza güveniyorum. Teknik heyetim ve futbolcu kardeşlerimizle çok çalışarak, mücadele ederek, takımımızın ligi en üst düzeyde bitirmesini sağlayacağız. Biz burada güzel bir aile ortamı oluşturacağız. 2. devreye çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Antrenmanlarımız aralıksız devam edecek. Gerede halkı da bize inansın. Bize destek olsunlar. Onların gücünü yanımızda hissetmek istiyoruz. Takımımıza sahip çıkalım. İnşallah biz alnımızın akıyla bu ligde çok iyi yerlere geleceğiz. İnanmış bir camia ve futbolcu grubu ile Gerede’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz.” dedi.
GEREDE DEPLASMANA GİDECEK
Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 3. Grup’ta 2. Devre ilk maçında Gerede 1970 Futbol Kulübü 30 Ocak Pazar günü saat 14:00’da TKİ Tavşanlı Linyitspor ile oyanayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir