Silifke Belediyespor ligin ilk yarısını namağlup lider bitirdi
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 1. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor, ilk devrenin son maçında Adana temsilcisi Adana 1954 FK’yı Silifke Şehir Stadında taraftarlarının da desteği ile 3-1 yendi. Özcan Özdemir, Mehmet Aksel Karadağ ve Mehmet Şıralı’nın golleri ile sahadan 3-1 galibiyetle ayrılan Silifke Belediyespor, ilk devreyi 21 puanla namağlup lider bitirdi.
TAKIMIMIZI TEBRİK EDİYORUM
Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 1. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor’u tebrik eden Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Silifke’miz, futbol şehri ve Silifkeliler sporu özellikle de futbolu çok seviyor. Adana 1954 FK karşısında galip gelen ve ilk devreyi lider bitiren takımımızın başkanından yönetim kurulu üyelerine, teknik heyetinden futbolcularına, malzemecisinden sağlıkçısına taraftarına emeği geçen herkesi kutluyorum. Silifke’miz geçmişte 2.lig, 3.lig gördü, inşallah takımımız 3. Lige çıkacak.” dedi.
TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUZ
Ligin ilk devresini namağlup lider bitiren takımı ile gurur duyduğunu belirten Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek, “Maçtan önce ilk defa kulübeye girdim. Takımımıza galibiyete inanıyormusunuz diye sordum. Futbolcularımızın hepsi inanıyoruz dediler Bende dedim ki zafer inananlarındır. Bugün inandık, kazandık. Bizler çok büyük mücadeleler, emekler veriyoruz, kolay bir iş yapmıyoruz. Başta Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a, Yönetim Kurulu arkadaşlarıma, Teknik heyetimize ve futbolcularımıza, her maçta yanımızda olan basın emekçilerine, taraftarlarımıza, Silifkelilere, bizlere maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bizim bu birlik beraberliğimiz, aile ortamımız olduğu sürece başarı her zaman gelecektir. İlk yarıyı namağlup lider bitirdik. İnşallah 2. Devre de de başarılı maçlar çıkarıp, ligi 1. Bitirip şampiyon olup, playoff maçları sonucunda profesyonel lig maçlarına çıkmak istiyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var.” dedi.
BİZ BİR AİLEYİZ
Ligin ilk devresini namağlup lider bitiren teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Silifke Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, “Sezon başından bu tarafa takım olarak çok iyi çalıştık, genç, dinamik başarıya aç bir kadro kurduk. Muzaffer Tozlu hocamızın önderliğinde ligin ilk devresini Adana 1954 FK’yı 3-1 gibi net bir skorla yenerek namağlup lider tamamladık. İnşallah 2. Yarıya da iyi hazırlanıp, kaldığımız yerden devam edeceğiz. Silifke ve Silifkeliler her şeyin en iyisini hak ediyor. Tribünlerden, televizyonları başından bizleri destekleyen, duaları ile yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
SİLİFKELİLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Silifke’de oynadıkları her maçta tribünleri dolduran taraftarlara ve Silifkelilere teşekkür eden Basın ve Taraftarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hilmi İnce, “Takım olarak iyi mücadele ettik ve sahadan galibiyetle ayrıldık. Her maçta yanımızda olan ve 12. Adam olarak bizleri destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Takımımız inşallah daha iyi yerlerde olacak. Takımımıza maddi manevi destek olan herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.
HAYALLERİMİZDE VAR HEDEFLERİMİZDE VAR
Futbolcularına her zaman ve şartta güvendiğini belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Sezon başından bu tarafa futbolcularımla birlikte çok çalıştık. Her maça galibiyet parolası ile çıktık. Adana 1954 FK’yı da güzel bir oyunla yendik. İlk devreyi lider bitirdik. Futbolcularımı tebrik ediyorum, ayaklarına sağlık diyorum. Grupta oynadığımız 9 maçta 6 galibiyet ve 3 beraberlikle 21 puanla ilk devreyi lider tamamladık. Devre arasına girdik ama 3 Ocak 2022 tarihinde topbaşı yapacağız. 2. Yarıdaki maçlarımıza hazırlanacağız. Yönetimimize, taraftarlarımıza ve Silifkelilere teşekkür ediyorum.” dedi.
2.Transfer Dönemi 17 Ocak’ta Başlıyor
Daha önce 24 Ocak – 4 Mart 2022 olarak TFF tarafından açıklanan ikinci transfer ve tescil dönemi; 1 hafta öne çekilerek 17 Ocak – 4 Mart 2022 olarak belirlendi.


27 Aralık 2021
Okuma : 261

  1. YARI 30 OCAKTA BAŞLIYOR
  2. Devrenin ilk maçları 30 Ocak 2022 tarihinde başlarken, Silifke Belediyespor, Pozantı Belediyespor’un ligden çekilmesinden dolayı maç oynamadan 3-0 hükmen galip sayılacak ve 3 puan alacak. Silifke Belediyespor, 2. Devrenin 2. Maçında 6 Şubat 2022 tarihinde Silifke Şehir Stadında İdman Yurdu 1925’i konuk edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir