Silifke Belediyespor, Adana’dan 1 puanla döndü
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 1. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor, 8. hafta maçında Ceyhan Şehir Stadında Kozanspor FK ile 0-0 golsüz berabere kaldı. Silifke Belediyespor, resmi olmasa da 18 puanla 2.sırada yer alıyor. Yarıda kalan Silifke Belediyespor-Mersin 33 FK maçının sonuç kararının hafta içi TFF tarafından verilmesi beklenirken, 3 puanın Silifke Belediyespor’a verileceği yönünde karar alınması bekleniyor. Silifke Belediyespor, ilk yarının son maçında Pazar günü Silifke Şehir Stadında aynı puana ve averaja sahip Adana 1954 FK ile liderlik maçına çıkacak.
BERABERLİK İÇİN ÜZGÜNÜZ
Adana’da Kozanspor ile berabere kaldıkları ve 2 puan bıraktıkları için üzgün olduğunu belirten Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek, “Her maça takım olarak galibiyet parolası ile çıkıyoruz. Kozanspor maçında da iyi oynadık, yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Takımımız son 3 maçtır berabere kalarak puanlar bıraktı. İnşallah ligin son maçı Adana 1954 Futbol Kulübü’nü taraftarlarımızın da desteği ile yenip ilk yarıyı lider bitireceğiz. Taraftarlarımız ve Silifkeliler bizlere her zaman olduğu gibi güvenmeye devam etsinler. Pazar günü Silifke Şehir Stadına taraftarlarımızı ve Silifkelileri bekliyoruz.” dedi.
PAZAR GÜNÜ TARAFTARLARIMIZI STADA BEKLİYORUZ
Pazar günü Adana 1954 FK ile önemli bir maça çıkacaklarını belirten Basın ve Taraftarlarla İlişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Hilmi İnce, “Kozanspor maçından galip gelmek istiyorduk ama maalesef berabere kaldık. Bu maçtan teknik heyetimiz ve futbolcularımız gerekli dersleri çıkararak tekrar galibiyet serisine başlayacaklardır diye düşünüyorum. Ligin ilk yarısının son maçında Adana 1954 FK maçını kazanıp ilk yarıyı lider bitirmek istiyoruz. Pazar günü saat 14:00’da Silifke Şehir Stadına tüm Silifkelileri bekliyoruz.” dedi.
ADANA’YI ELİ BOŞ GÖNDERECEĞİZ
Son 3 maçtır sahadan beraberliklerle ayrıldıklarını belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Kozanspor maçını kazanmak istiyorduk ama maalesef sahada gerekli mücadeleyi ve agresifliği, kazanma hırsını gösteremedik. Ligde 3 haftalık süreçte sahadan beraberliklerle ayrıldık. Pazar günü Silifke Şehir Stadında oynayacağımız Adana 1954 FK maçına hazırlanıp, konsantre olup galip gelmek için mücadele edeceğiz ve ilk yarıyı inşallah lider bitireceğiz. Bizleri bugüne kadar destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Pazar günü taraftarlarımızı Silifke Şehir Stadına bekliyorum” dedi.
SİLİFKE, LİDERLİK MAÇINA ÇIKIYOR
Silifke Belediyespor, ilk yarının son maçında Pazar günü saat 14:00’da Adana 1954 FK ile mücadele edecek.


20 Aralık 2021
Okuma : 271

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir